SPORT

FC Emmen bekroond debuut in de eredivisie met overwinning

DEN HAAG - FC Emmen is zondagmiddag in Den Haag verrassend goed van start gegaan in haar eerste wedstrijd in de eredivisie. In de Cars Jeans Stadion werd na een 0-2 ruststand met 2-1 van ADO Den Haag gewonnen. FC Emmen begon redelijk goed aan de wedstrijd, maar na een kwartiertje trok ADO Den Haag de wedstrijd naar zich toe.
Reageer!

SC Erica-trainer Erwin Sikkes maakt debuut als hoofdtrainerTijdens AH Offerein Bokaal

HOOGEVEEN/ERICA – Ook dit jaar start SC Erica de voorbereiding in Hoogeveen tijdens het sterk bezette toernooi om de AH Offerein Bokaal. Het doet dat met een nieuwe trainer in de persoon van Erwin Sikkes. De nieuwe trainer is geen onbekende bij de Ericanen, want hij speelde er zelf zes seizoenen en had de laatste drie seizoenen de tweede selectie onder zijn hoede.
Reageer!

Spits Nicklas Pedersen tekent bij FC Emmen

EMMEN - Zo vlak voor de start van de eredivisie heeft FC Emmen zich versterkt met Nicklas Pedersen (30). De 14-voudig Deens international heeft de medische keuring succesvol afgerond en tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar.Sinds 2012 speelde de spits op het hoogste niveau in België, bij KV Mechelen, KAA Gent, KV Oostende en opnieuw KV Mechelen.
Reageer!

Zeldzame schildpad geboren in WILDLANDS

EMMEN - In WILDLANDS is vanochtend in de Vlindertempel een mini-driekielstraalschildpad in het verblijf ontdekt. Dit is een hele verrassing, want het was niet bekend dat er eieren gelegd waren. Misschien worden er in de komende dagen nog meer kleintjes gevonden, want vrouwtjesschildpadden zijn bijzonder goed in het verstoppen van de eieren onder de grond. WILDLANDS is het enige park in Nederland waar je deze diersoort kunt bewonderen.
Reageer!

Puntloze GP voor Lupino in Lommel

LOMMEL - Met alleen Alessandro Lupino aan de start voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team werd het een weekend om snel te vergeten. De Italiaan kwam geen moment in zijn ritme op het zware zand circuit, wat mede door de warme omstandigheden ontaarde in een ware slijtageslag.
Reageer!

Lars van Berkel dichtbij de top tien in ADAC Tensfeld, punten voor Rick Wennekes

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de ADAC Masters Series in Tensfeld dichtbij een top tien plaats gekomen. Na een negentiende plaats in de eerste manche kwam van Berkel sterk terug in de tweede manche waarin hij op een elfde plaats over de finish wist te komen. Ook Rick Wennekes wist met een zeventiende plaats in de tweede manche van de 125 Cup punten te scoren.
Reageer!

Streuer tweemaal tweede in IDM/ONK-race

DCHLEIZER DREIECK - Bennie Streuer (Grolloo) en zijn bakkenist Gerard Daalhuizen (Kockengen) zijn tweemaal als tweede geëindigd bij de IDM/ONK race op de Duitse Schleizer Dreieck. Zowel zaterdag, in de eerste race, als zondag in de tweede race, moesten zij de Duitse concurrenten Josef Sattler en Uwe Neubert voor laten gaan.
Reageer!

Sloveense keeper naar JD Techniek Hurry-Up

ZWARTEMEER - Jan Sega verdedigt komend seizoen het doel van JD Techniek Hurry-Up. De 24-jarige doelman uit Slovenië heeft een éénjarige overeenkomst gesloten met de club uit Zwartemeer. Sega was begin deze maand op proef en wist de technische commissie te overtuigen van zijn kwaliteiten. Sega komt over van RB Riko Ribnica uit zijn geboorteland.
Reageer!

Lupino sterk in Loket

LOKET (TSJECHIE) - Alessandro Lupino heeft een hele sterke indruk achtergelaten tijdens de GP in Loket. Dat de baan in Tsjechië hem goed lag bleek wel uit de trainingen. Elke training in de top tien en een mooie 8e positie in de kwalificatieheat.
Reageer!

FC Emmen weet te winnen van FC Groningen

ROLDE - Afgelopen woensdag leverde FC Emmen een prima prestatie door op het veld van zondag eersteklasser SVBO met 3-2 van Jong AZ te winnen. Zaterdagmiddag werd wederom gewonnen. Mede-eredivisionist FC Groningen werd op het veld van Rolder Boys met 1-0 verslagen. Anco Jansen schoot vanaf de stip raak. Met dit resultaat kan FC Emmen uiteraard bijzonder tevreden zijn. Bij vlagen was ook goed spel te zien en dan met name in de tweede helft. In de eerste helft was het even aftasten en was het FC Groningen dat veelvuldig de aanval zocht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda