SPORT

Mikkel Hansen en Cristina Neagu wereldhandballer/ster van het jaar.

EMMEN - Bij de mannen: de 31-jarige Mikkel Hansen van het Franse PSG. Voor de 3e keer wint Hansen, ook al wereldkampioen met Denemarken afgelopen januari en topscorer van het afgelopen WK in Denemarken en Duitsland deze verkiezing. Na 2011 en 2015. bij de Dames: de 30-jarige Roemeense Cristina Neagu van CSM Bucuresti ( Roemenië ). Zij wint deze verkiezing voor de 4e keer, na 2010, 2015, 2016. De eerste speelster trouwens die hierin slaagt.
Reageer!

Veel belangstelling voor de beslissingswedstrijd tegen Hellas

ZWARTEMEER - De kaartjes voor de beslissingswedstrijd tegen Hellas vliegen als warme broodjes over de toonbank. Zaterdag speelt JD Techniek de eerste wedstrijd van de Best of Three tegen Hellas. De inzet is een plaats in de BENE-League voor het komende seizoen. Tevens zal het duel in het teken staan van afscheid van de vertrekkende spelers., want het is voor JD Techniek Hurry-Up de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd begint aanstaande zaterdag om 20.00 uur in de Succes Holidayparcs Arena. DJ Moes zal in de kantine de muzikale omlijsting verzorgen.
Reageer!

Sc Erica pakt weer drie punten

ERICA â?? In de zondag 2e klasse L behaalde Sc Erica na een 1-1 ruststand een mooie 3-2 op Zuidwolde. De thuisclub begon beter aan de wedstrijd en nam in de 10e minuut een 1-0 voorsprong via Kjeld Huls die een voorzet binnen knalde. 1-0. Zuidwolde herpakte zich daarna goed en was in de onderlinge duels sterker dan SC Erica.
Reageer!

VEV en VVAK gelijkop

KLAZIENAVEEN NOORD - In de zaterdag 5e klasse F eindigde de wedstrijd tussen VEV en VVAK op een stormachtig Klazienaveen-Noord in een 3-3 gelijkspel. Beide ploegen gingen de hele wedstrijd voor de winst. VEV kreeg via Daniel van Ommen in de 3e minuut de eerste kans maar schoot op de paal. Daarna was het VVAK dat de wedstrijd dicteerde.
Reageer!

MSC en SC Angelslo delen de punten

MEPPEL – In de zaterdag 4e klasse werd de wedstrijd tussen MSC en Sc Angelslo voor beide clubs moeilijk door de snoeiharde wind en regen. Goed voetbal was eigenlijk onmogelijk maar strijd was er wel. In de eerste helft had MSC de wind mee en kwam in de 35e minuut op 1-0. SC Angelslo knokt er voor, maar kreeg weinig mogelijkheden om tot scoren te komen.
Reageer!

DZOH pakt punt tegen De Weide

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en De Weide in een 1-1 gelijkspel. De eerste fase van de wedstrijd was er een licht overwicht voor DZOH, maar tot echte kansen leidde dat niet. Na een rommelige fase kwam De Weide in de 11e minuut op een 1-0 voorsprong na een afgeslagen hoekschop.
Reageer!

Derby Zandpol – Zwartemeerse Boys onbeslist

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd tussen Zandpol en Zwartemeerse Boys in een 3-3 gelijkspel. Bij de thuisclub was Stefan Knuppe, met 24 doelpunten topscoorder in deze 5e klasse E, weer heel belangrijk met drie treffers. Hij was het ook die in de eerste twintig minuten de wedstrijd al een beetje in het slot te zetten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda