SPORT

Husqvarna SKS Racing NL Team kent positieve thuis GP in Valkenswaard

VALKENSWAAED - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een positieve Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard achter de rug. In de sterk bezette MXGP klasse wist Sven van der Mierden een manche 24ste te worden en Michel Schoenmakers slaagde erin om zich te kwalificeren in de druk bezette EMX250 klasse.
Reageer!

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn tot en met 7 mei

KLAZIENAVEEN – De voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn loopt nog door tot en met 7 mei. Voorinschrijving is mogelijk via de website www.drentheloopfestijn.nl en www.inschrijven.nl Daarna is nainschrijving mogelijk op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur in het Esdal College en op zondag 28 mei tot een half uur voor het betreffende onderdeel, eveneens in het Esdal College.
Reageer!

DR. VAN LEEUWENTOERNOOI HEEFT NIEUWE TOERNOOIDIRECTEUR

Toptennis rond Pinksteren in Emmen EMMEN - Van 30 mei tot en met 5 juni aanstaande wordt de 64e editie van het Dr. van Leeuwentoernooi gespeeld op het tennispark van LTC Emmen. Het Van Leeuwentoernooi is het hoogst genoteerde tennistoernooi van het Noorden.
Reageer!

The Classics op Artiesten Gala Emmer Compascuum

EMMER COMASCUUM - Het Artiesten Gala in Emmer Compascuum is ook dit jaar weer een ware feestweek van 24 t/m 27 mei 2017. Op het programma staat een darttoernooi voor de jeugd en senioren, een kindermiddag. een Compas Rocknight en aan piraten gala met o.a The Classic, Jannes, Dana Winner en Henk Wijngaard.
Reageer!

Bargeres laat een van de laatste kansen liggen tegen SVV 04, 2 - 4

EMMEN - Voor Bargeres is het doek bijna gevallen. Met nog 8 punten achterstand op Musselkanaal en CEC en 11 punten op Twedo is degradatie nauwelijks meer af te wenden. Zelden is Bargeres zo slecht uit de startblokken gekomen als tegen SVV 04. Het was een wonder dat de ruststand bereikt werd met slechts een 2 – 3 achterstand. Het had ook wel 1 – 6 kunnen zijn.
Reageer!

Erica'86 maakte het Mussel zer lastig

Na een week rust, stond zaterdag de uitwedstrijd bij Mussel op het programma. Mussel is op dit moment koploper in de tweede periode en ook op de ranglijst vol in de race voor een plek in de nacompetitie. Kortom een zware middag voor de equipe uit Erica.
Reageer!

VIOS en ValtherBoys delen de punten eerlijk.

OOSTERHESSELEN - De laatste weken is VIOS behoorlijk op dreef. Het staat 6e op de ranglijst en ongeslagen bovenaan in de derde periode. ValtherBoys ook nog niet in bezit van een periode staat in de derde op de tweede plaats. Derhalve voor beide ploegen staat er deze middag wel wat op het spel.
Reageer!

Itass DTK’70 wint eerste halve finaleduel

HATTEM – Zaterdagavond hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een belangrijke stap gezet richting de finale om het landskampioenschap. In Hattem werd Smash’70 met 3-2 verslagen. De wedstrijd werd een ware thriller en had alles in zich waarvoor play-offs voor bedoelt zijn. De sfeer was uitstekend, er was volop publiek en de wedstrijden waren het aanzien meer dan waard.
Reageer!

Van der Mierden en Schoenmakers kijken uit naar thuis GP in Valkenswaard

EMMEN - Niet veel deelnemers van de Grand Prix in Valkenswaard kunnen zeggen dat de wedstrijd bijna in hun tuin wordt verreden. Dit is voor Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team wel het geval want hij woont op slechts een paar honderd meter van het circuit.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda