SPORT

Europees kampioenschap Iberische paarden in Exloo

Exloo - Van donderdag 24 tot en met zondag 27 oktober kunnen liefhebbers genieten van schitterende paarden met hun barokke uiterlijk, mooie manen en stoere hals. Getalenteerde Iberische combinaties verschijnen aan de start van het Europees Kampioenschap Iberische Paarden op het Hippisch Centrum in Exloo.

1-2 uurs Cross zondag 27 Oktober aanstaande!!

EMMER COMPASCUUM - Zondag 27 oktober is het weer zover: de zeer populaire 1-2-uurs cross Motodrome Emmen! Ondanks de enorme populariteit houden we de veiligheid wel in het oog. Voor zowel de 1 uurs cross (jeugd t/m 85cc) en voor de 2 uurs cross (125 en hoger) geldt een maximum aantal van 75 duo's. Wie het eerst komt het eerst maalt vol = vol!!. De eerste 75 aanmeldingen mogen dus meedoen. Daginschrijvingen worden alleen toegelaten als dit maximum niet (meer) is bereikt.

Wat is er met de HSG Nordhorn-Lingen aan de hand?

LINGEN/NORDHORN - Tophandbal net over de grens. Waar is het vlotte tempo spel van het Premium Cup weekend gebleven? Natuurlijk werd er toen van topploegen als Flensburg en Barcelona verloren. Maar toch. Het spel oogde fris en dat beloofde veel voor de rest van het seizoen. De eerste thuiswedstrijd werd nog ruim gewonnen, maar daarna was het te vaak kommer en kwel.

CEC maakte in de 2e helft het verschil tegen SCN

ENMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 4e klasse F won koploper CEC met 3-1 van SCN. Dani Jansen zorgde op slag van rust voor de 1-0 ruststand en in de 2e helft bepaalden Twan Haitel en Routinier Tomas Been de eindstand op 3-1.

Fc Klazienaveen liet het in de eerste helft zitten

KLAZIENAVEEN – Het begin van de wedstrijd tussen FC Klazienaveen en CSVC begon hoopvol voor de thuisclub met twee grote 100 % kansen om een 2-0 voorsprong te nemen, maar tien minuten later sta je plotseling wel met 3-0 achter, is de reactie van FC Klazienaveen trainer Michel Kerkdijk. ,