SPORT

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Start van de competitie. De eerste thuiswedstrijd was er eentje om in te lijsten. Het tempo handbal in het weekend van de Premium Cup had de HSG Nordhorn-Lingen waarschijnlijk nog in het achterhoofd. De roodwitten van trainer Mark Bult begonnen overdonderend tegen het gepromoveerde HSG Konstanz. Na een wat traag begin kwam de HSG op stoom. Via 8-4 naar 15-4! Bij rust stond het al 20-9.
Reageer!

FC Emmen weet opnieuw niet in eigen huis te winnen

EMMEN - In een spannende wedstrijd hebben FC Emmen en Vitesse de punten gedeeld: 3-3. De thuisploeg leek lang op weg naar de eerste thuisoverwinning van het seizoen, maar moest in de slotfase alsnog genoegen nemen met een gelijkspel. FC Emmen, dat voor de tweede keer in drie dagen thuis speelde, kwam na een half uur spelen op voorsprong.
Reageer!

Finales INT. Nederlands Kampioenschap Ovalracing op zondag 22 september

TER APEL – Zondag 22 september vindt de afsluiting van het NK Ovalracing seizoen plaats in Ter Apel. Na zes wedstrijddagen is er in nog geen enkele raceklasse het kampioenschap al beslist. Dat betekend dat de finaledag een spektakel belooft te worden waar coureurs gaan voor hun laatste kansen en andere coureurs gaan juist berekenen hoeveel punten ze nog nodig hebben om de titel binnen te halenNaast de reguliere ovalklasses zullen twee contactklasses op de korte baan te gast zijn. Zo gaan de Saloonstox en Saloonstockcars voor het nodige spektakel zorgen. Daarnaast staat bij de Standaard 2000 ook nog eens de strijd om de Gouden Helm Titel op het programma. .
Reageer!

Eerste ronde jeugd competitie succesvol verlopen.

EMMEN - In sporthal de Rietlanden werd zaterdag de eerste ronde van de zogenaamde judo randori competitie gehouden. Deze competitie is speciaal voor beginnende jeugd judoka's tot 12 jaar die judo als wedstrijdsport willen gaan doen. Door veel oefenwedstrijden te maken kunnen zij ervaring op doen. De nadruk ligt dan ook niet echt op winnen maar wedstrijdjes maken. Dat gebeurde dan ook door de ongeveer zestig enthousiaste deelnemers van zes regio verenigingen.
Reageer!

Racelegendes maken TABAC Classic GP Assen 2024 onvergetelijk

ASSEN - De derde editie van de TABAC Classic GP op het TT Circuit was een groot succes. Het programma bestond uit 21 auto- en motorraces, diverse prachtige demonstraties en een paddock gevuld met historische racewagens, zijspannen, motoren en ook bromfietsen. Bezoekers beleefden een weekend vol snelheid, nostalgie en onvergetelijke momenten.
Reageer!

Drenthina pas in tweede helft langs Twedo

EMMEN - De derde wedstrijd in de voorronde van de districtsbeker tussen Drenthina en Twedo eindigde na een 0-2 ruststand in een 3-3 overwinning voor Drenthina. ,,In de 1e helft speelden we ondermaats maar alle credit aan Twedo, want die hadden het goed voor mekaar, was na afloop de eerste reactie van Drenthina trainer Robert Oosting: ,,Ik moet hierbij wel zeggen dat nog wel enkele spelers als Roland Koops en Janiek Arends wegens vakantie en Finn Huyser en Dries-Jan Bal door blessures..
Reageer!

EHS ‘85 verslaat LTC in laatste Bekerduel.

EMMERSCHANS - Onder leiding van interim trainer/coach Frank Veldwijk heeft de ploeg uit Emmerschans zaterdag een prima overwinning geboekt tegen LTC uit Assen. LTC begon als favoriet aan dit duel en had in de eerste helft ook het betere van het spel. EHS zette daar echter een goede organisatie en gezonde portie strijdlust tegenover. Toch verscheen na ongeveer een kwartier spelen een aanvaller van LTC alleen voor doelman Sem van de Weg. Met een knappe redding behoede hij zijn ploeg voor een vroege achterstand.
Reageer!

Veel doelpunten bij Sc Angelslo – NWVV

EMMEN - De 3e bekerwedstrijd die zaterdag op het programma stond tussen SC Angelslo en NWVV is gewonnen door de thuisclub met 6-4. Het 1e half uur had Angelslo de wedstrijd stevig in handen en scoorden ze 3 keer. De 1-0 werd gemaakt door Damiën Ottens die een voorzet van de linkerkant binnenliep. De 2-0 was een strafschop die door Sebas Kroezen werd binnen geschoten nadat Dyon Voskamp werd gevloerd in de 16 meter.
Reageer!

Overzicht wedstrijden van zaterdag 14 en zondag 15 september

EMMEN - De wedstrijd yussen Bargeres en SVBO zat begon stroef, volgens SVBO assistent Giovanni Akgün: ,,Toch kwamen we terecht op een 1-0 voorsprong door Niels Eberhard. Vervolgens werd de wedstrijd eigenlijk steeds matiger. Twee dubieuze strafschoppen zorgden voor een 1-2 ruststand in het voordeel van SVBO. De tweede helft was de toeschouwer de grootste verliezer. Tegen het eind van de wedstrijd wist Bargeres toch nog langs zij te komen en dat was niet geheel onverdiend. Al met al was het een matige wedstrijd van beide kanten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda