SPORT

Eerste ronde jeugd competitie succesvol verlopen.

EMMEN - In sporthal de Rietlanden werd zaterdag de eerste ronde van de zogenaamde judo randori competitie gehouden. Deze competitie is speciaal voor beginnende jeugd judoka's tot 12 jaar die judo als wedstrijdsport willen gaan doen. Door veel oefenwedstrijden te maken kunnen zij ervaring op doen. De nadruk ligt dan ook niet echt op winnen maar wedstrijdjes maken. Dat gebeurde dan ook door de ongeveer zestig enthousiaste deelnemers van zes regio verenigingen.

Racelegendes maken TABAC Classic GP Assen 2024 onvergetelijk

ASSEN - De derde editie van de TABAC Classic GP op het TT Circuit was een groot succes. Het programma bestond uit 21 auto- en motorraces, diverse prachtige demonstraties en een paddock gevuld met historische racewagens, zijspannen, motoren en ook bromfietsen. Bezoekers beleefden een weekend vol snelheid, nostalgie en onvergetelijke momenten.

Van Venrooy KTM Racing maakt terugkeer in de MXGP paddock in 2025

ROGAT - Het is nu officieel bekend gemaakt dat Van Venrooy Racing in 2025 terug zal keren in de MXGP paddock. Na een jaar van afwezigheid is het team zeer gemotiveerd om op het hoogste niveau terug te komen. In het verleden concentreerde het team zich op de MXGP klasse maar in 2025 hebben ze een andere doelstelling, ze gaan namelijk van start in het wereldkampioenschap MX2. Ook zal het team met een nieuw motormerk aan de slag gaan, aangezien ze ondersteuning krijgen van KTM.

Niels Wessels met zeven treffers goudhaantje voor SVBO zat

Barger OOsterveld - De wedstrijd tegen NWVV begon prima. In het eerste kwartier had SVBO zeker twee, drie keer moeten scoren, maar na een kwartier kwam SVBO op voorsprong via Niels Wessels. Daarna werden we wat slordig en kwam NWVV er sporadisch uit.10 minuten voor rust kregen we de smaak weer te pakken en maakte Niels Wessels ook de 2-0 en 3-0 en dat werd ook de ruststand.